In Danish In English
 

SØG I PUBLIKATIONER

Publikationer fra Center for Interventionsforskning

I publikationsdatabasen kan du søge på projektnavne og finde alle de publikationer, der udgår fra det enkelte projekt. Langt de fleste af Centrets egne udgivelser kan downloades gratis.

Du kan finde følgende typer af publikationer:

Rapporter og bøger:

Omfatter videnskabelige rapporter/fagbøger og bidrag hertil samt formidlingsrapporter/bøger. Langt de fleste af Centrets egne udgivelser kan downloades gratis.

 

Afhandlinger:

Omfatter ph.d.-afhandlinger og doktorafhandlinger.

Videnskabelige artikler:

Artikler om Centerets projekter i internationale tidsskrifter forfattet af Centrets forskere. De fleste artikler har link til PubMed o.a., med adgang til et engelsk abstract.

Notater og minirapporter:

Minirapporter formidler resultater fra udvalgte forskningsrapporter i en kort og summarisk formAlle offentligt tilgængelige notater og minirapporter kan downloades som pdf.


Fagblade og anden formidling:

Omfatter både artikler skrevet af Centrets medarbejdere og artikler mm. der omtaler Centrets forskning og projekter. Der er link til artiklerne, i det omfang de er offentligt tilgængelige.

Ugens tal:

Ugens tal for folkesundhed er Statens Institut for Folkesundhed, SDUs ugentlige nyhedsbrev, som ser på problemstillinger og udviklinger indenfor folkesundheden. I publikationsdatabasen finder du de Ugens tal, der har relation til Centrets forskning.
 

 
 
Centret er støttet af TrygFonden og Kræftens Bekæmpelse
Statens Institut for Folkesundhed   •   Syddansk Universitet   •   Studiestræde 6   •   1455 København K